/

 

 

Waarom?

T&O Living is ontstaan uit de droom en passie om een onderscheidend interieur aan te kunnen bieden maar met trends van nu. Elke dag zijn wij op zoek naar de mooiste modellen, nieuwste stoffen en materialen om u een uniek interieur aan te bieden. In veel winkels wordt hetzelfde aangeboden en treft u weinig unieke en bijzondere meubelen aan. Wij maken voor u een exclusieve selectie van trendy en onderscheidende meubelen. U wilt zelf ook uw eigen persoonlijke voorkeuren hierin mee laten spreken, door onze grenzeloze mogelijkheden kunnen we u bieden waar u van gedroomd heeft. U ontwerpt uw eigen meubel en uw droominterieur wordt bij T&O Living werkelijkheid.

De 7 zekerheden van T&O Living:

 

  • Onderscheidend interieur
  • Luxe en comfortabel zitten
  • Onderhoudsvriendelijk + service aan huis
  • Prijs-kwaliteit verhouding beste in de markt
  • Nederlands product
  • Maatwerk mogelijk
  • Elders een soortgelijk product goedkoper gezien? Kom naar ons toe, wij geven altijd de beste prijs.


Hoe?

Door grotendeels met Nederlandse leveranciers en meubelfabrikanten te werken garanderen wij kwaliteit, comfort en scherpe prijzen. Onze banken worden nog op ambachtelijke wijze vervaardigd en onze massief eiken tafels worden ook met de hand gemaakt.

Door met een klein team te werken kunnen wij de prijzen laag houden. Waar andere bedrijven groter, onpersoonlijker en met tientallen zo niet honderden personeelsleden werken willen wij het persoonlijk houden.  Deze besparing merkt u als klant direct in de portemonnee. 
Het voordeel van het persoonlijk contact is ook daar, van A tot Z heeft u met Tijmen of Olaf altijd een aanspreekpunt. 

Onze gespecialiseerde externe meubeltransporteur brengt indien gewenst uw meubel bij u thuis. Wij leveren elke week meerdere dagen  in Rotterdam en omgeving. Moet het verder bezorgd worden? Wij leveren zelfs in Duitsland en België. U wordt volledig ontzorgd en de kundige meubeltransporteurs zetten het meubel bij u thuis waar u het wilt hebben. 

Met tientallen jaren ervaring en liefde voor het vak weten we wat u mooi vindt, hebben wij een passie en heel veel kennis over het product en willen wij van uw interieur een droomplaatje maken.


Wat?

De drie stijlen die wij aanbieden zijn niet echt te vangen in een standaard woonstijl. Wij noemen onze stijlen dan ook romantisch landelijk wonen, metropolitan luxury en raw industrial. De stijlen kenmerken zich door gebruik te maken van verfijnde luxe stoffen, stoere materialen en sierlijke trendy details in de meubelen.

T&O Living biedt banken, hoekbanken, eettafels, salontafels, pilaren, spiegels, hanglampen, tafellampen en karpetten aan. Tevens kunt u bij ons terecht voor eiken vloeren, behang en verf. U kunt zelfs bij ons terecht voor een handgemaakte keuken.  Een voorbeeld van één van de keukens die wij aanbieden staat in onze showroom.  Tevens hebben wij een verrassend productgroep aan ons assortiment toegevoegd. Kom naar onze showroom, want dit heeft u nog niet eerder gezien...

Een impressie van onze drie woonstijlen treft u hieronder. Van links naar rechts ziet u romantisch landelijk wonen, metropolitan luxury en raw industrial.