/

 

 


Bezorging meubelen Montrieurs

Indien uw bestelling wordt bezorgd door onze vervoerder Montrieurs nemen zij contact met u op. Op het moment dat uw order compleet binnen is wordt u gebeld, indien u niet bereikbaar bent wordt er een mail gestuurd voor aflevering.  De afspraak zal door de planners van Montrieurs met u afgestemd worden. Het kan zijn dat de order met een aantal dagen al uitgeleverd kan worden, ook komt het voor dat het een aantal weken duurt voordat de levering bij u uitgevoerd kan worden.   

De dag vóór levering krijgt u, van Montrieurs uiterlijk 17:00 uur een SMS met een tijdsindicatie van de levering. Op de dag van levering gaat u nog  10 minuten voor levering gebeld worden. 

Afroep bezorging Montrieurs 

Indien uw spullen eerder binnen zijn gekomen dan verwacht of u wilt de spullen om welke reden dan ook later geleverd krijgen zijn daar mogelijkheden voor. Informeert u bij ons of bij Montrieurs wat daar de mogelijkheden van zijn. Het opslaan van de meubelen enkele weken of een beperkt aantal maanden behoren tot de mogelijkheden. Met een opslagcapaciteit van meer dan 10 000m2 kunnen we u altijd een passende oplossing aanbieden qua opslag.