/

 

 

 

T&O Living staat voor trendy en onderscheidende meubelen. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van uw interieur. Wilt u iets aparts en iets exclusiefs? Kom onze showroom van meer dan 1100m2 dan eens bezoeken een laat u inspireren en verassen

In de sfeervolle grote showroom kunnen we u van A tot Z adviseren op het gebied van woninginrichting. Niet alleen hebben wij royale bankstellen, luxe eetkamer stoelen of robuuste tafels.  Tevens bieden wij de mooiste plexiglas kunst aan, zwart/wit foto's op aluminium? Uw eigen foto gebruiken? Het kan bij ons allemaal.

Wilt u een compleet nieuw interieur? Wij bieden u ook een prachtig aantal écht natuurlijk eiken vloeren aan. Maak uw interieur nog specialer met een behang of kies voor ons prachtig leder op de muur. Het leder op de muur is iets wat u in de winkel moet ervaren en zien, laat u verassen!

Van tafels, kasten, decoratie, verlichting, banken of hockers, zoekt u iets bijzonders in uw interieur, wij hebben het allemaal. Wanneer mogen we u in onze winkel begroeten?