/

 

 

Afhalen in de winkel

U kunt uw gekochte showroommodel bij ons afhalen aan de Watermanweg 115b te Rotterdam.  Onze winkel zit op de 1e verdieping van Woonmall Alexandrium. 

Afhalen van meubelen/verlichting/kleden gebeurd in overleg over wat het meest geschikte moment is. Afhalen van meubelen kan bij voorkeur maandag tot en met vrijdag.
Zaterdag kunnen de meubelen afgehaald worden van 10:00 tot 12:00.  Zondag kan er een meubel afgehaald worden tussen 12:00 en 12:30.  I.v.m. drukte gelieve de meubelen doordeweeks af te halen. 

Indien u met de auto/bus/ aanhangwagen komt kunt bij expeditie 3 parkeren. Dit is aan de achterkant van Woonmall Alexandrium en aan de spoorzijde treft u drie expedities aan. Er zijn twee grote roldeuren, indien de roldeuren dicht zijn kunt u aanbellen bij de intercom en kiest u beveiliging wie vervolgens de deur voor u op afstand kunnen openen. U kan dan met de lift of de trap binnendoor naar onze winkel komen. 

Indien het zware meubelen zijn komt u met zijn tweeën of meer naar de winkel. We kunnen helaas niet met u meelopen naar de expeditie omdat wij o.a. vaak met een beperkte bezetting in de winkel werken.